El Consell Comarcal i els treballadors de NORA arriben a un acord per a desconvocar la vaga

L'empresa NORA gestiona la recollida de residus i neteja viària d'una vintena de municipis de la comarca. Foto: Consell Comarcal de La Selva
L'empresa NORA gestiona la recollida de residus i neteja viària d'una vintena de municipis de la comarca. Foto: Consell Comarcal de La Selva

El Consell Comarcal de la Selva i els treballadors de l’empresa NORA han arribat a un acord per desconvocar la vaga indefinida. Així ho ha confirmat Salvador Balliu, president del Consell Comarcal, aquest mateix dimarts al matí. Inicialment la vaga estava prevista per al 24 de setembre.

L’acord es va prendre el dijous 17 de setembre en el marc de la mediació d’inspecció de treball. Els representats dels treballadors de NORA, del centre de treball de la comarca i els representats de l’empresa van decidir així desconvocar la vaga indefinida. Aquest acord recull la voluntat de les dues parts per prosseguir les negociacions del nou conveni; una voluntat que, tal i com ha explicat el mateix president del Consell Comarcal de la Selva, “ha estat present en tot moment per part de l’empresa NORA”. D’altra banda, la part social s’ha compromès a presentar noves propostes per al nou conveni.

Es desconvoca la vaga indefinida

Els treballadors de NORA, una empresa de neteja viària, reclamen millors condicions laborals i amenaçaven de convocar vaga indefinida si no s’instaurava una taula de negociació. Els representants dels treballadors de l’empresa, de titularitat pública, denuncien que s’incompleix reiteradament els convenis col·lectius i es posa en perill la seguretat de la plantilla. De fet, una cinquantena de treballadors es van concentrar davant la seu del Consell Comarcal de la Selva a principis de mes per a reclamar millores laborals.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*