Lloret celebra aquest diumenge el Dia Mundial del Turisme

Lloret de Mar celebra aquest diumenge el Dia Mundial del Turisme. Foto: Aj. Lloret
Lloret de Mar celebra aquest diumenge el Dia Mundial del Turisme. Foto: Aj. Lloret

Lloret de Mar celebra aquest diumenge el Dia Mundial del Turisme. Un any més, la vila aposta per un programa d’activitats culturals i musicals en petit format que s’ajusten als protocols de Covid-19.

Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, ha explicat que “aquest any en el qual la pandèmia de la COVID19 ha tingut una afectació sense precedents sobre la indústria turística hem de reivindicar més que mai aquesta data i posar en valor la nostra trajectòria i experiència turística. Des del març hem treballat per oferir una destinació segura, diversa i amb una gran oferta cultural i aquesta complerta proposta d’activitats culturals i musicals gratuïtes per a tots els públics n’és un exemple més”.

La programació musical ja va començar ahir amb el concert de Queens of Rock a la Roca d’en Maig, un homenatge a les dones que s’han fet un lloc en el difícil món del rock des dels anys 50. Al llarg del dia d’avui, els diferents elements patrimonials del Museu Obert de Lloret (MOLL) obriran les seves portes al públic. Així doncs, es podran visitar els Jardins de Santa Clotilde, el Museu del Mar, el Turó Rodó, Can Saragossa i el Castell de Sant Joan, entre d’altres.

Espectacles i música per celebrar el Dia del Turisme

A les cinc de la tarda el Teatre Nu portarà el conte infantil La llebre i la tortuga a la Plaça de la Vila. Es tracta d’una història popular que arriba de la mà d’unes grans titelles mecàniques amb les quals es desplacen els actors. L’aforament és limitat i cal descarregar les entrades al web del Teatre o recollir-les al Museu del Mar. Posteriorment, a les 20 h de la tarda, tindrà lloc Molar, a la Roca d’en Maig; un vibrant espectacle de dansa i música sobre conceptes com la felicitat i l’eufòria. Es posarà fi a la jornada amb un espectacle de música a càrrec de Pirates Rumbversions, que repassaran els clàssics de la rumba. Peret, Gypsy Kings, Junco, Lolita o Los Manolos es deixaran sentir aquest diumenge a partir de les 21.30h a la Plaça de la Vila.

Aquest diumenge se celebrarà també la LloretTrail, que ja compta amb més de 500 inscrits.

 

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*