L’Hospital de Blanes posa en marxa un sistema de control de les visites mitjançant una targeta

Hospital de Blanes
Hospital de Blanes. Foto: CC Selva

L’Hospital de Blanes ha posat en marxa aquest dilluns un sistema de control mitjançant una targeta per assegurar que només accedeix a les habitacions de les diferents unitats d’hospitalització un acompanyant per pacient ingressat. Aquesta mesura, que també s’ha implantat avui a l’Hospital de Calella, s’aplica a totes les persones ingressades excepte els que són sospitoses o positius de coronavirus.

Aquest control, segons assenyalen en un comunicat des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, té com a finalitat garantir la seguretat dels pacients, així com facilitar les tasques assistencials dels professionals sanitaris.

Per aconseguir la targeta d’accés, l’acompanyant s’ha de dirigir al personal de seguretat, que està situat al vestíbul. A la targeta identificativa hi figura el número d’habitació i llit. En sortir de la visita la targeta s’ha de retornar al personal de seguretat o bé deixar-la en una bústia situada al costat dels ascensors que hi ha a l’entrada principal.

Aquesta mesura s’afegeix a d’altres que són en vigor des del mes de juliol i que tenen com a objectiu reduir l’afluència de persones als centres per tal que el risc de contagi per coronavirus sigui el més baix possible.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*