Blanes acull l’exposició de l’obra guanyadora de l’Art en Ruta d’enguany

Everybody needs good neighbours
Everybody needs good neighbours. Foto: Selva Cultura

La Casa Saladrigas de Blanes acull fins a finals d’aquest mes d’octubre l’exposició Everybody needs good neigbours del vilobinenc Arnau Blanch, guanyador del Premi Art en Ruta 2020. L’exposició de l’obra es podrà visitar del 9 al 31 d’octubre en el marc de la col·laboració entre la Casa Saladrigas de Blanes i el projecte SelvaCultura del Consell Comarcal de la Selva.

La Casa Saladrigas és el darrer espai que acollirà el treball d’Arnau Blanch que, durant aquest any, també ha passat per la Casa de la Paraula de Santa Coloma de Farners, la Casa de la Generalitat de Perpinyà i la Casa de Cultura de Girona en el marc del festival Innund’Art.

Everybody needs good neighbours és un viatge visual que parteix del poble natal del fotògraf, Vilobí d’Onyar, que es caracteritza per estar ubicat en un espai de confluència d’infraestructures de transport i que el converteix, segons l’artista, en un territori desmembrat. Els túnels, els ponts, les tanques i els murs de contenció constitueixen un paisatge al qual els veïns de la zona han hagut d’adaptar-se.

Arnau Blanch (1983) treballa la fotografia des del seu potencial narratiu i especulatiu. Després de cursar els seus estudis a l’IEFC (Institut d’estudis fotogràfics de Catalunya) es va especialitzar en Assaig fotogràfic i fotografia documental a l’ICP (International Center of Photography) de Nova York.
Everybody needs good neighbours va guanyar la Beca Fotopres de la Caixa (2014) i el premi PhotoEspanya: Best Photobook (2015). Blanch ha exposat a diferents sales del país, Anglaterra, Brasil, Nova York, Alemanya i Holanda.

Art en Ruta és un cicle d’exposicions itinerants de promoció de les arts visuals que posa en relació i estableix un circuit entre els artistes i els municipis de la Selva. La finalitat del projecte és crear un circuit anual expositiu, promoure les obres i oferir una plataforma conjunta de promoció del talent artístic de la comarca.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*