El castell de Montsoriu ha acollit uns 500 visitants al llarg del pont de la Pilar

Castell de Montsoriu Foto: CC Selva
Castell de Montsoriu Foto: CC Selva

Unes 500 persones han visitat el castell de Montsoriu durant el cap de setmana del Pont del Pilar. A més, coincidint amb les Jornades Europees del Patrimoni, s’havien programat un total de cinc visites guiades de franc i entrada lliure.

El castell de Montsoriu s’ha convertit en una de les millors opcions per a visitar aquesta tardor; la combinació de cultura i natura han convertit el castell gòtic en un gran atractiu turístic. Coincidint amb el pont del Pilar i les Jornades Europees del Patrimoni, unes 500 persones han decidit visitar-lo i gaudir de les visites guiades que s’havien programat.

A excepció del dissabte, que el temps no va acompanyar del tot, el castell de Montsoriu ha omplert totes les visites guiades. Així, el dissabte hi van passar un centenar de persones i el diumenge i el dilluns unes dues-centes més cada dia. Aquesta xifra és “tot un èxit”, segons el president del Patronat del Castell de Montsoriu, Pere Garriga, que ha destacat el bon comportament de tots els visitants. De fet, després de l’èxit de la represa de les visites guiades, Garriga ja va avançar que de cara a l’octubre se n’ampliaria l’oferta.

Més visites guiades per a la temporada de tardor

I és que des de la seva reobertura al públic, l’afluència de visitants ha estat molt bona i la tendència s’ha mantingut durant aquests gairebé tres mesos. Garriga ha incidit en el fet que les visites a Montsoriu es fan seguint totes les mesures per a evitar la propagació de la Covid-19. En aquest sentit, ha assenyalat que estan “molt satisfets de la bona afluència de visitants durant aquests dos mesos i mig i també del comportament que tenen durant la seva visita”.

El castell de Montsoriu està de celebració. I és que no només els visitants en reconeixen el valor; també els Premis d’Arquitectura Gironins han nominat la restauració del castell com a finalista del concurs.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*