Comença la campanya de vacunació contra la grip fora dels CAP

Cap de la Plantera, a Blanes
Cap de la Plantera, a Blanes. Foto: Aj. Blanes

Aquest dijous ha començat la campanya de vacunació contra la grip, que enguany s’avança un parell de setmanes respecte l’any passat. La principal novetat és que majoritàriament es farà fora dels centre d’atenció primària i consultoris locals, precisament per evitar aglomeracions en aquests espais i evitar la propagació del coronavirus.

A la majoria de poblacions de la comarca de la Selva les vacunacions es fan en equipaments municipals cedits pels Ajuntaments. Els objectius de l’Agència de Salut Pública de Catalunya pel que fa a les cobertures de vacunació d’aquesta temporada 2020-2021 són assolir o superar cobertures de vacunació del 75% en persones grans, preferentment a partir dels 65 anys i en el personal sanitari i sociosanitari, així com superar el 60% en
embarassades i en persones amb condicions de risc.

La vacuna de la grip es recomana especialment a les persones susceptibles a patir els seus efectes, com ara les qui tenen malalties cròniques, la gent gran, les dones embarassades, els professionals de l’àmbit sanitari i sociosanitari i col·lectius de serveis essencials.

Degut a la pandèmia del coronavirus enguany ambé es considera el col·lectiu de docents com un servei públic essencial al que Salut recomana la vacunació.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*