Noves càpsules formatives del Consell Comarcal per millorar l’ocupació

Consell Comarcal de la Selva
Consell Comarcal de la Selva

El Consell Comarcal de la Selva ha programat per aquesta tardor noves càpsules formatives adreçades a aquelles persones que volen millorar l’ocupació. Les primeres sessions es van celebrar a principis d’octubre i aquesta setmana –dimecres i divendres- se celebraran dues noves formacions.

Una d’elles està orientada a les oportunitats laborals en el sector de l’hostaleria i restauració -dimecres 21- i la segona que tractarà sobre les oportunitats laborals en el comerç urbà”, que es celebrarà els dies 28 i 30 d’octubre. Les dues formacions es faran per internet, en format videoconferència.

Aposta per la formació

Les càpsules formatives per millorar l’ocupació d’aquesta tardor s’emmarquen dins l’estratègia del Consell Comarcal de la Selva d’aposta per la formació per millorar l’ocupabilitat de les persones residents a la comarca de la Selva.

El president de l’ens selvatà, Salvador Balliu, ha explicat que l’objectiu de les accions formatives és “aconseguir una major inserció al mon laboral a la comarca de la Selva i, en definitiva, la creació de nous llocs de treball per aquelles persones que donada la situació actual estan a l’atur o bé volen millorar el seu lloc de treball”.

Aquelles persones que estiguin interessades en apuntar-s’hi només només han d’enviar un whatsapp o trucar al 673 03 88 87. Totes les activitats són gratuïtes i requereixen inscripció prèvia.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*