Més de 1.500 persones ja s’han vacunat a Blanes contra la grip

Campanya de vacunació de la grip a Mas Borinot. Foto: Aj. Blanes
Campanya de vacunació de la grip a Mas Borinot. Foto: Aj. Blanes

La primera setmana de vacunació de la grip a Blanes ha superat les expectatives. Un total de 1.445 persones s’han adreçat als diferents locals on s’ha anat ubicant l’acció sanitària.

La campanya de vacunació de la grip, organitzada per l’Equip d’Atenció Primària dels ambulatoris i l’Ajuntament, té per objectiu ajudar a descartar la Covid-19, per la similitud dels símptomes de les dues malalties. Al llarg de la primera setmana de campanya un total de 1.445 persones s’han vacunat als diferents locals habilitats a Blanes. Aquesta xifra, que no inclou tots els qui s’estan vacunant a l’ambulatori, ha superat amb escreix les expectatives. I és que, a priori, les previsions amb què es treballava era que cada jornada de la campanya intensiva hi hauria una
mitjana d’unes 200 persones.

Tanmateix, aquestes previsions ja es van trencar el primer dia en què es va començar a vacunar a la Biblioteca Comarcal. La xifra de persones que es van vacunar el dilluns 19 d’octubre va assolir les 398; la mitjana de persones vacunades aquesta setmana ha estat de 289 diàries.

Vacunacions a Blanes fins el 10 de novembre

Enguany s’ha dissenyat una Campanya de Vacunació contra la Grip especialment intensiva i efectiva per a poder garantir que tothom qui ho desitgi es pugui vacunar. En aquest sentit, s’ha preparat una logística que farà possible
vacunar arreu dels barris, sense necessitat d’haver d’anar a l’ambulatori de referència: hi ha 8 locals que acullen l’acció sanitària.

La campanya intensiva, que va començar dilluns passat, s’allargarà fins al 10 de novembre. Abasta tots els barris de Blanes a través dels diversos locals habilitats, tot i que qualsevol veí del municipi pot anar al local que vulgui, independentment que resideixi o no en aquella zona de referència. Això sí, cal demanar cita prèvia a la web de la Generalitat de Catalunya per a garantir l’assistència sanitària.

L’Equip d’Atenció Primària que organitza la campanya ha fet especial èmfasi en el fet que hi haurà vacunes per a tothom.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*