El castell de Montsoriu manté el ritme de visites

Visitants al castell de Montsoriu. Foto: CC Selva
Visitants al castell de Montsoriu. Foto: CC Selva

El castell de Montsoriu ha mantingut el nombre de visitants durant el tercer cap de setmana d’octubre. Aquestes són les darreres disponibles a l’espera de la xifra del darrer cap de setmana i de veure com acaba el mes d’octubre. Les previsions, però, són bones i el president del Patronat del Castell de Montsoriu, Pere Garriga, ha avançat que si el nombre de visitants es manté “serà el millor octubre de Montsoriu des de la seva obertura”.

Entre les raons que expliquen la bona afluència de visitants hi ha el bon temps i la situació actual de crisi sanitària, entre altres.

Després de l’èxit de visitants durant els mesos d’estiu el Patronat del Castell i el Consell Comarcal van decidir ampliar el nombre de visites guiades. Des de l’ens comarcal assenyalen que des de la seva reobertura al públic el divendres 17 de juliol, l’afluència de visitants ha estat molt bona i la tendència s’ha mantingut durant aquest gairebé tres mesos.

Amb la reobertura al públic, el castell de Montsoriu va donar el tret de sortida a la onzena temporada des de la seva obertura al públic el gener de 2011, després de vint anys d’obres de rehabilitació.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*