L’Alcalde de Blanes, Àngel Canosa, confinat preventivament

L'alcalde de Blanes, Àngel Canosa. Foto: arxiu
L'alcalde de Blanes, Àngel Canosa. Foto: arxiu

Aquest dilluns l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, ha començat un confinament a casa seva que s’allargarà durant 10 dies com a mesura preventiva per la Covid-19.

El confinament l’ha determinat el Departament de Salut després que el batlle blanenc ha tingut contacte amb una persona amb qui va participar en una reunió de treball; la PCR ha determinat que es tracta d’un cas positiu i, per tant, Canosa ha estat contacte directe.

Àngel Canosa, que no ha interromput l’activitat i continua treballant i atenent els temes d’Alcaldia des de casa seva, ha remarcat que es troba bé i no presenta de moment cap símptoma que faci indicar que hagi contret la malaltia. Amb tot, des que Salut ha determinat que calia fer el confinament i la preceptiva prova PCR, l’alcalde de Blanes s’ha aïllat al seu domicili. S’hi haurà d’estar 10 dies, si no desenvolupa símptomes de la malaltia.

Tanmateix, Àngel Canosa està a l’espera que se li practiqui una prova PCR que ajudi a determinar si s’ha contagiat o no; tanmateix, encara que l’anàlisi determini un negatiu, caldrà que continuï en confinament durant els preceptius 10 dies.

L’alcalde ha fet una crida a la ciutadania de Blanes perquè segueixi els protocols i no abaixi la guàrdia. En aquest sentit, ha recordat la importància de les tres principals mesures: ‘Mascareta, Mans i Distància’.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*