L’Hospital de Blanes redueix l’activitat quirúrgica no urgent per atendre la segona onada de Covid

Hospital Comarcal de la Selva
Hospital Comarcal de la Selva

L’Hospital de Blanes reduirà l’activitat quirúrgica no urgent per tal de poder atendre la segona onada de casos de coronavirus que s’estan detectant en els darrers dies. Segons expliquen des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, l’objectiu és alliberar llits d’hospitalització per poder atendre els pacients afectats per la Covid-19 que ho requereixin.

Els quatre quiròfans de l’Hospital de Blanes continuen funcionant però només s’hi farà cirurgia que no requereixi ingrés i l’atenció urgent.

Es mantenen les restriccions de visites a un sol acompanyant per pacient a les plantes d’hospitalització, sempre que no sigui positiu o hi hagi sospita, i també continuen els controls d’accés a les entrades dels centres hospitalaris.

Actualment a l’Hospital de Blanes hi ha 21 pacients ingressats. Pel que fa a professionals, tenint en compte tots els centres de la Corporació, hi ha en aquest moment 38 professionals aïllats, 23 d’aquests per ser positius en Covid-19 i els 15 restants perquè estan fent la quarantena de 10 dies per ser contactes estrets.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*