14 restaurants de Blanes participen al “mes del suquet de peix”

Un dels restaurants participants en el mes del suquet de peix de Blanes. Foto: Aj. Blanes
Un dels restaurants participants en el mes del suquet de peix de Blanes. Foto: Aj. Blanes

Un total de catorze restaurants de Blanes reinvindiquen la vocació marinera de la població amb la celebració del mes del Suquet de Peix durant tot aquest mes d’octubre. La major part dels establiments participen amb menús d’entre 28 i 56 euros en els que el suquet de peix és el protagonista però d’altres també ofereixen plats a preus especials. D’aquesta manera es tanca el cicle de jornades gastronòmiques dedicades a la cuina marinera. Les dues primeres es van celebrar a la primavera: el ‘mes del peix blau’ a l’abril i el ‘mes de la Gamba’ al maig.

La iniciativa està impulsada per l’Àrea de Promoció de la Ciutat i Turisme de l’Ajuntament i compta amb el suport de la Confraria de Pescadors a més d’empreses i institucions tant blanenques com gironines. També s’ha editat un tríptic que recull una recepta del xef de cuina blanenc especialitzat en cuina marinera, Toni Múrcia Torroella.

A l’edició de l’any passat es van servir al voltant d’uns 400 menús de suquet de peix.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*