ERC lamenta que la inauguració del pont sobre la Tordera s’hagi fet “d’esquenes al territori”

Pla general del conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, acompanyat dels alcaldes de Blanes i Malgrat de Mar, el president de la Diputació de Girona i un representant de la Diputació de Barcelona. Foto: ACN - Aleix Freixas
Pla general del conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, acompanyat dels alcaldes de Blanes i Malgrat de Mar, el president de la Diputació de Girona i un representant de la Diputació de Barcelona. Foto: ACN - Aleix Freixas

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ha celebrat la posada en funcionament del nou pont sobre la Tordera, però ha lamentat que la inauguració s’hagi fet “d’esquenes al territori”. Així ho expliquen en un comunicat fet públic aquest divendres.

ERC Maresme  ha fet públic un comunicat en què lamenten que la inauguració del nou pont de la Tordera hagi “deixat al marge” els alcaldes de les poblacions maresmenques de Palafolls i Tordera. En el comunicat, ERC també celebra la posada en funcionament del pont, que unirà Malgrat de Mar i Blanes. En aquest sentit, expliquen que la inauguració certifica “l’assoliment d’un compromís i una necessitat, que ERC ha estat recolzant des dels municipis del Maresme”. Tot i això, apunten que ha estat un acte organitzat “d’esquenes al territori i que ha deixat al marge alguns d’aquests alcaldes de les poblacions veïnes”.

I és que, exposa el comunicat, després del temporal Gloria els alcaldes de Malgrat de Mar, Palafolls i Tordera -al Maresme- i Tossa de Mar, Lloret de Mar i Blanes -a la Selva- van fer una roda de premsa conjunta per a reclamar “el compromís de la Generalitat i el govern espanyol”. A la roda de premsa es van demanar solucions per a “reparar els danys ocasionats pel temporal a carreteres, ponts, passeigs marítims i infraestructures marítimes i ferroviàries”. Ara -afegeix ERC Maresme-, l’acte no ha comptat amb la presència d’alguns d’aquests alcaldes; el de Palafolls i Tordera en el cas del Maresme.

El conseller de Territori i Sostenibilitat va inaugurar el pont

A l’acte d’inauguració hi va assistir el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Damià Calvet. El conseller va estar acompanyat dels alcaldes de Malgrat i Blanes, així com del president de la Diputació de Girona i un representant de la Diputació de Barcelona.

El pont restaurarà la comunicació viària directa entre Malgrat de Mar (Maresme) i Blanes (la Selva).

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*