Riudellots de la Selva congela els impostos i les taxes

Ajuntament de Riudellots de la Selva. Foto: Aj. Riudellots
Ajuntament de Riudellots de la Selva. Foto: Aj. Riudellots

L’Ajuntament de Riudellots de la Selva ha aprovat les noves ordenances fiscals, que se centren en la congelació d’impostos i taxes. A més, també s’ha abaixat l’Impost sobre Activitats Econòmiques (IAE) per a fer front a la crisi derivada de la pandèmia.

El Ple de Riudellots, celebrat el passat 2 de novembre, va aprovar les ordenances fiscals per al 2021 amb els vots a favor de l’equip de govern (Junts per Riudellots) i l’abstenció del grup a l’oposició (ERC). En concret, s’ha aprovat la congelació dels impostos i les taxes per a fer front a la crisi derivada de la pandèmia de Covid-19. A més, s’abaixarà l’Impost sobre Activitats Econòmiques.

La modificació de les ordenances contempla una rebaixa del 0,09 en el coeficient de càlcul de l’IAE per al gruix de les empreses ubicades al municipi. Tal com ha explicat el regidor d’Hisenda, Josep Maria Corominas, es busca així alleugerar la pressió sobre les empreses de Riudellots “en uns moments complicats per a la majoria d’elles, que s’han vist afectades per la nova normalitat provocada per la crisi del coronavirus”.

Altres aspectes tractats al Ple

Així mateix, el Ple també va servir per acceptar l’adhesió del consistori al Consorci de les Vies Verdes de Girona. Així mateix, es va tramitar l’aprovació del nou Reglament del Cementiri Municipal i la renúncia al càrrec de Xevi López, regidor de l’equip de govern. En aquest sentit, està previst que Josep Lluís Santamaria sigui el nou regidor. Per a prendre possessió del càrrec, però, la Junta Electoral n’ha de tramitar la corresponent credencial.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*