Un total de 207 alumnes de la Selva participen al projecte “Artistes a l’aula”

Fel Faixedas en xerrada del projecte Artistes a l'Aula a Blanes
Fel Faixedas en xerrada del projecte Artistes a l'Aula a Blanes. Foto: Fel Faixedas

Un total de 207 alumnes de 4rt d’ESO i batxillerat artístic dels instituts d’Anglès, Amer i Blanes han participat al projecte “Artistes a l’aula”. Els alumnes han participat en diverses sessions que s’han realitzat amb professionals que formen part del Dossier de professionals de les arts escèniques i la música de la Selva 2020. L’objectiu de les sessions era donar a conèixer els artistes i les companyies de la comarca i acostar la professió als estudiants.

Enguany, s’han preparat sessions presencials i online que s’han desenvolupat durant el mes de novembre amb l’alumnat de 4rt d’ESO de l’institut Rafael Campalans d’Anglès; l’alumnat de batxillerat artístic de l’institut Castell d’Estela d’Amer i l’Institut Serrallarga de Blanes.

L’actor Fel Faixedas d’Arbúcies va explicar la seva trajectòria professional en una sessió presencial a l’institut de Blanes. Per la seva banda, el professional del circ Andreu Casadellà d’Anglès va plantejar un format online on va parlar de la creació de nous llenguatges i noves formes d’expressió a través del llenguatge del cos, i finalment, la companyia de dansa Moviments de Maçanet de la Selva va explicar el procés de creació d’un espectacle a partir del teatre físic mostrant peces dels seus darrers espectacles en una sessió online.

El projecte “Artistes a l’aula” és un programa original de la Fundació Ciutat Invisible en el marc de Temporada Alta que es va impulsar l’any passat a la comarca de la Selva a través del projecte Selvacultura, per primera vegada fora de Girona i Salt. “Artistes a l’Aula” ha comptat amb el suport de la Diputació de Girona.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*