Caldes de Malavella rep el distintiu de Ciutat amb caràcter

Vista general de Caldes de Malavella. Foto: laselvaturisme - Toni Vilches
Vista general de Caldes de Malavella. Foto: laselvaturisme - Toni Vilches

Empresa i Coneixement ha atorgat a Caldes de Malavella el distintiu de Ciutat amb caràcter amb la voluntat de reconèixer la seva tasca a favor d’un turisme de qualitat, diversificat i desestacionalitzat, tal com marca el Pla estratègic de turisme de Catalunya i el Pla de màrqueting.

L’acte d’entrega d’aquests reconeixements s’ha fet aquest divendres pel YouTube de Turisme des de l’Ajuntament de Cambrils i ha comptat amb la intervenció dels alcaldes dels municipis certificats.

Durant l’acte, el director general de Turisme, Octavi Bono, ha agraït la doble contribució de Caldes i els altres municipis premiats “per a un millor posicionament de la vostra realitat i estimular la demanda i per valoritzar tot el territori i tot el nostre sector”. Bono ha explicat que “aquests municipis són la millor representació possible del que pot oferir el territori català, compten amb un patrimoni cultural, natural i paisatgístic abundant i singular i ofereixen infinitat de possibilitats al turista”.

Els comitès d’experts formats per reconeguts professionals de diferents àmbits i també de l’ACT, és l’encarregat d’avaluar i validar les sol·licituds d’accés a les marques d’aquelles ciutats i pobles que compleixen els requisits per obtenir alguna d’aquestes certificacions. En aquest sentit, la marca Ciutats i Viles amb Caràcter és una de les apostes per la promoció del turisme urbà.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*