Un brot de coronavirus afecta una vintena de pacients i quinze sanitaris del Santa Caterina

Hospital de Santa Caterina de Salt
Hospital de Santa Caterina de Salt. Foto: Gerard Vilà - ACN

Un brot de coronavirus afecta vint pacients i quinze sanitaris de l’hospital Santa Caterina de Salt, el centre hospitalari de referència per a la Selva Interior. Segons ha avançat Diari de Girona, el brot va començar la setmana passada si bé encara no se sap quin és l’origen. Com a mesura preventiva, el centre ha dividit en dues unitats la planta per tal de poder mantenir aïllades les persones contagiades. Cap dels infectats té símptomes greus.

Segons ha explicat l’hospital en un comunicat, només alguns han mostrat símptomes lleus i, a més, cap dels professionals sanitaris que ha contret la malaltia ha necessitat ingrés hospitalari per tractar-se. De seguida que es va tenir coneixement del brot, el Santa Caterina va fer un cribratge massiu per detectar els contagiats.

Tot plegat ha portat també a l’aïllament dels infectats per evitar la propagació del virus a la zona de l’hospital on ha sorgit el brot. Així, la planta afectada ha quedat dividida en quatre sectors, de tal manera que en dos d’ells hi ha pacients covid i en els altres dos són ‘no covid’.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*