Creu Roja de la Selva Marítima inicia la recollida de joguines a Blanes

Creu Roja engega un any més la campanya #elsseusdretsenjoc de recollida de joguines. Foto: Creu Roja
Creu Roja engega un any més la campanya #elsseusdretsenjoc de recollida de joguines. Foto: Creu Roja

Aquest cap de setmana Creu Roja Joventut Joventut de l’Assemblea de Blanes-Lloret-Tossa comença la Campanya de Recollida de Joguines. L’objectiu de la campanya, un any més, és que cap infant no es quedi sense joguines per Nadal.

És per això que aquest dissabte, entre els cinc i les vuit de la tarda, s’instal·larà a Blanes una parada informativa. S’informarà sobre la campanya i es recolliran joguines; recordant, a més, que cal que siguin noves i que no poden ser ni bèl·liques ni sexistes, La parada estarà en marxa des de les 5 de la tarda fins les 8 del vespre, i està previst que es torni a muntar al mateix indret i amb el mateix horari una setmana més tard, és a dir, el dissabte 5 de desembre.

La campanya acabarà a finals de desembre, i s’ha demanat la col·laboració de tota la ciutadania perquè hi contribueixi donant jocs i joguines noves o bé amb donatius econòmics. Enguany, a causa de la pandèmia de Covid-19, la campanya serà més essencial que mai: i és que no només ha afectat a nivell sanitari, sinó també en l’àmbit social i econòmic. És per això que aquest any s’aposta una vedada més pel lema #elsseusdretsenjoc.

Una campanya marcada per la Covid-19

La Creu Roja ha doblat els voluntaris i s’ha adaptat a les circumstàncies provocades per la Covid-19. I és que es preveu que el nombre de famílies que calgui abastir sigui superior al d’altres anys. A més, la recollida també s’ha hagut d’adaptar a les mesures sanitàries per evitar la propagació de la Covid-19. És per això que la Creu Roja Joventut Joventut de l’Assemblea de Blanes-Lloret-Tossa ha preparat diverses accions que s’aniran fent públiques els propers dies, la primera de les quals tindrà lloc el cap de setmana.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*