Lloret activa un servei de menjar per emportar per a persones en situació de risc

Ajuntament de Lloret de Mar. Foto: Aj. Lloret
Ajuntament de Lloret de Mar. Foto: Aj. Lloret

L’Ajuntament de Lloret engega avui un servei de menjar per emportar per a persones en situació de risc i vulnerabilitat sota el nom de TAKEAWAY. El servei s’ofereix des del restaurant del Casal de la Gent Gran.

El servei TAKEAWAY es posa en funcionament aquest dimarts 1 de desembre. En concret, s’oferirà de dimarts a divendres entre 12h i 13h al restaurant del Casal de la Gent Gran. L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, explica que “fa dies que parlem de l’alt augment de demanda que està tenint el Centre de Distribució d’Aliments”. En aquest sentit, diu que la situació no té precedents. És per això que “amb aquesta iniciativa volem garantir, en un hivern que es presenta especialment complicat, que les persones en situació de vulnerabilitat i de risc tinguin accés a un àpat calent”, explica Dulsat.

En principi està previst que aquest projecte es dugui a terme fins a final de març. Tanmateix, l’alcalde remarca que “anirà en funció de l’evolució de la pandèmia i les seves afectacions”.

Un servei per a 50 persones

Arantxa Jimenez, regidora de Benestar i Família, explica que és un servei que s’oferirà a un total de 50 persones. En aquest sentit, ha detallat que “els usuaris venen derivats del departament de Benestar i Família de l’Ajuntament, tot i que intentarem donar cobertura a urgències que puguin sorgir”.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*