Ports de la Generalitat invertirà 300.000 euros en la urbanització del port de Blanes

Obres port de Blanes
Foto: Aj. Blanes

Ports de la Generalitat urbanitzarà l’any vinent la zona del port de Blanes. Les obres, que tenen un pressupost previst de 300.000 euros, consistiran en la reordenació de l’espai amb ampliació de voreres, enjardinament, pavimentació, instal·lació de mobiliari urbà i una nova senyalització. El projecte està previst que es realitzi cap a finals de l’any vinent.

Per al 2021 també està previst reparar la coberta de la llotja de la Confraria de Pescadors donat que l’estructura del sostre de la llotja no ha donat el resultat previst. Sovint té problemes d’aïllament, esquerdes i goteres. Des de l’Ajuntament expliquen que “s’han de valorar diverses solucions i preparar un projecte constructiu durant el primer trimestre de l’any que després es licitarà i s’adjudicarà”. Aquesta actuació compta amb un pressupost de 800.000 euros i Ports de la Generalitat té previst iniciar les obres el desembre de 2021, coincidint amb la veda del sector pesquer blanenc.

La reparació del dic de recer s’enllestirà a finals de febrer del 2021

Les obres de la reparació del dic de recer que va quedar malmès pel temporal Gloria estaran enllestides a finals del proper mes de febrer. Després es farà la pavimentació i urbanització, que s’allargarà fins la primera quinzena de març.

Per reparar el tram afectat del dic, al terme de l’obra s’hauran instal·lat 20.000 tones d’escullera, 500 blocs de formigó de 22 tones per unitat i 206 blocs de formigó de 32 tones per unitat. Actualment ja s’ha col·locat el 90% de l’escullera i el 80% dels blocs de formigó. El pressupost d’aquesta obra és de 2,4 milions d’euros.

La inversió de la Generalitat al Port de Blanes entre els anys 2020 i 2021 serà d’uns 3,5 milions d’euros sumant totes les actuacions.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*