Càritas Blanes reparteix un 62,5% més de lots aquest Nadal

Lots de Nadal de Càritas Interparroquial Blanes. Foto: Aj. Blanes
Lots de Nadal de Càritas Interparroquial Blanes. Foto: Aj. Blanes

L’equip de voluntaris de Càritas Interparroquial Blanes ha repartit aquest Nadal un 62,5% més de lots que l’any passat. Aquests últims mesos ha augmentat considerablement el nombre d’usuaris a qui cal atendre per les conseqüències socials i econòmiques de la Covid-19.

Els lots de Nadal de Càritas tenen l’objectiu que totes les famílies puguin gaudir de regals, com torrons o cava, que facin les festes més especials. Si bé per aquestes dates l’ONG sempre té més feina, enguany Càritas Blanes ha hagut de repartir un 62,5% més de lots de Nadal que l’any passat. I és que les conseqüències econòmiques i socials provocades per la pandèmia de Covid-19 han fet augmentar encara més les necessitats.

En concret, enguany s’ha lliurat 650 lots de Nadal, mentre que el 2019 se’n van donar 400. D’altra banda, Càritas ha hagut d’afrontar una nova complicació; i és que aquest any no s’ha pogut fer l’habitual Gran Recapte, motiu pel qual no s’ha pogut donar cobertura a les famílies a través dels 15.000 kg d’aliments que se solien recollir.

Donacions anònimes de particulars

Aquest any, Càritas ha assumit els productes nadalencs del lot que habitualment es recollien al Gran Recapte. Per a fer-ho possible, s’ha comptat amb donacions anònimes de particulars que han suplert la mancança de material. D’altra banda, dues empreses de Blanes també han fet una important aportació econòmica.

El president de Càritas Interparroquial Blanes, Salvador Serres, s’ha mostrat satisfet per la feina feta. En aquest sentit, recorda que “es procura que els lots d’aliments que es confeccionen siguin respectuosos amb les religions i les tradicions de totes les famílies”. És per això que hi ha dos circuits d’entrega de lots.

Serres també destaca que “és la suma d’esforços i la incansable tasca de les voluntàries que fa possible que es continuï donant resposta i suport social a totes les famílies”. A més, ha remarcat la importància del suport de l’Ajuntament de Blanes.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*