Blanes ha imposat 125 multes per accedir a la zona protegida del Delta de la Tordera

Tanca que barra el pas al Delta de la Tordera. Foto: Aj. Blanes
Tanca que barra el pas al Delta de la Tordera. Foto: Aj. Blanes

La policia local de Blanes ha imposat des del passat 2 de maig un total de 125 multes a persones que han accedit a la zona protegida del Delta de la Tordera. A mès, el cos de seguretat blanenc ha rebut durant aquest període 194 alertes per part de la ciutadania informant de persones que s’havien saltat la prohibició però només s’han pigut posar 125 sancions ja que en la resta de vegades les persones que han accedit s’han escapolit en direcció a Malgrat de Mar, segons expliquen des del consistori en un comunicat.

A banda dels patrullatges diaris s’ha tornat a reposar la tanca i els cartells que informen de la prohibició d’accedir a aquest espai protegit, una acció que els serveis municipals de Blanes han hagut de fer en una trentena d’ocasions, segons el consistori.

Treball conjunt per declarar el Delta Reserva Natural

Ja fa mesos que els Ajuntaments de Blanes i Malgrat de Mar treballen de forma conjunta per aconseguir que el Delta de la Tordera sigui declarat Reserva Natural. Ara farà un any del desastre que va provocar el temporal Gloria que, per altra banda, ha enriquit l’espai amb aportacions extraordinàries de sediments. Una conseqüència molt visible d’això és la formació de la llacuna del Delta.

El desembre passat els ajuntaments de Blanes i Malgrat de Mar van signar un conveni de col·laboració que té com a principal objectiu desenvolupar les actuacions tècniques i administratives que avalin poder obtenir la Reserva Natural del Delta de la Tordera.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*