El Consell Comarcal impulsa un cicle de tallers d’informació juvenil per a famílies i jove

Consell Comarcal de la Selva. Foto: laselva360
Consell Comarcal de la Selva. Foto: laselva360

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Selva ha impulsat un cicle de tallers i xerrades mensuals destinades al jovent i famílies que vulguin acompanyar als seus fills i filles adolescents. Els tallers formaran els participants en àmbits tan diversos com la sexualitat, els itineraris formatius o opcions per anar a l’estranger.

Els tallers, impulsats per l’Oficina Jove del Consell Comarcal, es fan amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners. Així doncs, els tallers es duran a terme mensualment de gener a maig del 2021 a la Casa de la Paraula de Santa Coloma. Sempre que sigui possible, els tallers s’impartiran en format presencial i seguint les mesures de seguretat de la Covid-19. Tanmateix, el cicle formatiu s’adaptarà al format online si així ho requereixen les restriccions sanitàries.

Xerrades de diverses temàtiques

Les temàtiques del cicle de tallers d’informació juvenil són molt diverses i pretenen abordar diferents aspectes que interpel·len directament al jovent. Així doncs, l’Oficina Jove ha programat xerrades sobre les possibilitats formatives que s’obren després de l’educació secundària, les possibilitats existents per treballar, estudiar o fer un voluntariat a l’estranger o un taller sobre l’acompanyament a la sexualitat en l’adolescència, entre altres. El conseller de Joventut, Joan Antoni Hervías, ha explicat que “aquest cicle vol apropar i obrir l’Oficina a la població en general, especialment al col·lectiu jove de la comarca i a les famílies”.

El cicle començarà amb el taller Com acompanyar la sexualitat en l’adolescència. La sessió tindrà lloc el pròxim dimecres 20 de gener a les 19h a la Casa de la Paraula. Aquest taller està especialment pensat per a famílies i està previst fer-lo en format presencial i amb aforament limitat. És per això que des del Consell Comarcal demanen que aquells assistents s’inscriguin prèviament a cada una de les formacions que s’impartiran entre el gener i el maig.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*