César Martínez, nou cap de la Policia Local de Lloret de Mar

Presentació del nou cap de la Policia Local de Lloret de Mar, César Martínez. Foto: Aj. Lloret
Presentació del nou cap de la Policia Local de Lloret de Mar, César Martínez. Foto: Aj. Lloret

Lloret de Mar ha presentat oficialment aquesta setmana el nou cap de la Policia Local, César Martínez. L’ex-cap de la policia, Joaquim Martin, va deixar el cos per començar un nou projecte a Sant Cugat del Vallès. Martínez era fins ara sotsinspector de la Policia Local de Lloret de Mar, on va arribar el 2009.

L’acte de presentació del nou cap de la Policia Local es va fer aquest divendres a la Sala de Plens de Lloret. César Martínez, el nou cap, va arribar a Lloret de Mar l’any 2009 provinent de Granollers, on era sergent. Fins ara era sotsinspector a la Policia Local de Lloret de Mar i s’encarregava de l’àrea operativa.

Martínez, al cos de policia de Lloret des del 2009

El regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais, ha explicat que “quan l’ex-cap de la Policia Local, Joaquim Martin, ens va informar de la seva decisió de començar un nou projecte a Sant Cugat, vam tenir clar que el relleu seria intern”. En aquest sentit, apunta que van pensar que la persona idònia era el sotsinspector César Martínez; “un agent que gaudeix d’un gran respecte dins de la plantilla i que té un gran coneixement de la realitat social de Lloret de Mar”.

Per la seva banda, l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, ha destacat que Martínez és una persona “respectada, ferma, compromesa, ponderada, que afronta els reptes i que assumeix la direcció en el seu moment professional just”. A més, tant l’alcalde com el regidor han volgut agrair a Joaquim Martín la seva “dedicació i professionalitat” durant aquests 8 anys.

César Martínez, durant el seu parlament, s’ha mostrat compromès amb la nova etapa que ara comença. “Continuaré treballant en la línia que hem fet fins ara, un projecte d’èxit que té la seva principal força en el compromís dels agents del cos”, ha dit.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*