Hostalric aprova un pressupost de gairebé 5.300.000 euros

Ple de l'Ajuntament d'Hostalric
Imatge d'arxiu del Ple de l'Ajuntament d'Hostalric. Foto: LSC

El ple de l’Ajuntament d’Hostalric ha aprovat un pressupost per aquest 2021 que ascendeix a gairebé 5.300.000 euros. Els comptes han sortit endavant amb els vots a favor de l’equip de govern (SxH-AM) i l’abstenció del grup municipal de JxCAT-JUNTS. El pressupost d’enguany està condicionat per la reducció de la despesa tal com marca el Pla Econòmic i Financer del municipi, segons ha dit la regidora d’Hisenda, Gloria Joaquim.

Entre les actuacions previstes més destacades hi ha l’arrajament de diversos vials afectats pel temporal Gloria, una actuació que puja gairebé 600.000 euros, dels quals la meitat seran assumits per la Generalitat. També s’executarà la segona fase del projecte de renovació de l’enllumenat exterior que substituirà les lluminàries existents per d’altres amb tecnologia LED i es preveu la posada en marxa de la nova deixalleria municipal.

Per altra part, augmenta fins a 10.000 euros la partida de la Regidoria de Promoció Economia i Treball per impulsar noves campanyes de promoció del consum local i donar suport a l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Hostalric. També s’incrementa la partida destinada a cultura, tradicions i fires fins als 150.000 euros i fins a 35.000 els suports assistencials i atencions socials diverses per a famílies en situació de vulnerabilitat.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*