L’Oficina Jove del Consell Comarcal presenta el protocol d’abordatge de les violències sexuals i lgtbifòbiques

Consell Comarcal de la Selva
Consell Comarcal de la Selva

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Selva ha presentat el Protocol d’abordatge de les violències sexuals i lgtbifòbiques als espais d’oci de la Selva. També s’ha fet pública la infografia Estratègia Lila; ambdós recursos pensats per a sensibilitzar, prevenir, detectar i atendre les violències de gènere a la comarca.

Els encarregats de presentar el protocol d’abordatge de les violències sexuals i lgtbifòbiques seran els tècnics de l’Oficina Jove. A l’acte de presentació també hi participarà el responsable de Joventut del Consell Comarcal, Joan Antoni Hervias. A més, també s’hi presentarà la infografia Estratègia Lila, amb recomanacions per promoure espais de festa més lliures de sexisme. Lo Relacional també participarà de la presentació amb una càpsula informativa sobre violències sexuals i lgtbifòbiques.

L’objectiu tant del Protocol com de l’Estratègia Lila és sensibilitzar, prevenir, detectar i atendre les violències de gènere a la nostra comarca. L’acte es farà el dia 27 de gener per zoom a les set de la tarda. Està adreçat a persones polítiques, tècniques, entitats, col·lectius feministes i a tota la ciutadania interessada en la temàtica.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*