Lloret de Mar ha acollit menys rodatges aquest 2020

Una de les gravacions que es van fer el 2020 a Lloret de Mar. Foto: Cedida a l'ACN per l'Ajuntament de Lloret de Mar
Una de les gravacions que es van fer el 2020 a Lloret de Mar. Foto: Cedida a l'ACN per l'Ajuntament de Lloret de Mar

Lloret de Mar ha estat l’escenari una desena de rodatges durant el 2020, una xifra que suposa la meitat dels que normalment acull. Malgrat això, el municipi ha acollit el rodatge de diverses escenes de la superproducció ‘Uncharted‘ amb Mark Walhberg i Antonio Banderas i també de sèries com ‘El Inocente‘, de Netflix, les produccions de Movistar ‘Vida Perfecta‘ i ‘Todos Mienten‘ o ‘Merlí‘.

Durant la presentació de dades, la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, ha explicat que la majoria de les gravacions es produeixen durant la primavera. Aquesta època, però, va coincidir l’any passat amb l’estat d’alarma i posteriorment “el confinament domiciliari va aturar tota l’activitat audiovisual”. Keegan detalla que habitualment el 80% de les produccions audiovisuals que acullen són d’espots publicitaris per a marques comercials, però aquest any han detectat un canvi de tendència amb el rodatge de sèries. Es calcula que l’impacte econòmic directe a la destinació ha estat d’uns 150.000 euros.

Enguany, tanmateix, el municipi ha acollit el rodatge de diverses escenes de la superproducció ‘Uncharted’ amb Mark Walhberg i Antonio Banderas; així com de sèries com ‘El Inocente’, de Netflix, les produccions de Movistar ‘Vida Perfecta’ i ‘Todos Mienten’ o ‘Merlí’.

Un 2021 de progressiva recuperació del sector

Pel que fa al 2021, preveuen una recuperació progressiva de l’activitat audiovisual. De fet, aquest mes de gener Lloret ja ha acollit dos rodatges; un espot publicitari de la marca Nescafé i un anunci publicitari d’una reconeguda marca de begudes que es rodarà la setmana vinent.

Des de l’any 2006 Lloret Turisme disposa del departament Lloret Film Office, adherit al Catalunya Film Commission, que té per objectiu gestionar i facilitar les diferents tipologies de produccions audiovisuals i oferir un assessorament gratuït segons les necessitats de les productores.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*