15 detinguts en una operació contra la venda d’articles falsificats a Lloret de Mar

Articles falsificats Lloret de Mar
Articles falsificats intervinguts a Lloret de Mar. Foto: Policia Nacional

La Policia Nacional ha desmantellat 17 establiments de tipus basar a Lloret de Mar on presumptament es produïen i venien articles falsificats. Els agents també han clausurat un pis magatzem i dos tallers clandestins en una operació que s’ha saldat amb 15 persones detingudes.

Segons la policia espanyola, el material intervingut tindria un valor de més de 600.000 euros. La majoria de les peces no tenia cap marca ni signe distintiu però s’han localitzat elements metàl·lics i adhesius amb els signes distintius de les marques preparats per afegir als productes de forma artesanal.

Una investigació que va començar l’any passat

La investigació va començar l’estiu del 2018 quan els agents van detectar un increment signicatiu de material fals que s’estava venent a Lloret de Mar. Després del desmantellament de diversos magatzems i tallers la policia va localitzar nous centres que estarien proveïnt de material a basars de la població.

No era, però, fins el moment de la venda que els comerciants afegien el signe distintiu al producte. D’aquesta manera, segons la Policia Nacional, es convertien en “autèntics fabricants de productes il·lícits”.

Un cop es van localitzar els punts de fabricació, d’emmagatzematge i venda dels articles falsificats, es va posar en marxa un dispositiu policial en el que també va participar la Policia Local de Lloret de Mar. En total s’han intervingut gairebé 20.000 objectes entre peces de roba, productes electrònics, ulleres de sol, rellotges, marroquineria, calçat i joguines de diferents marques conegudes.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*