Blanes fa mascaretes reivindicatives amb motiu del 8M

Personal d'Acció Social i del Servei de Polítiques d'Igualtat amb la mascareta commemorativa del 8-M. Foto: Aj. Blanes
Personal d'Acció Social i del Servei de Polítiques d'Igualtat amb la mascareta commemorativa del 8-M. Foto: Aj. Blanes

L’Ajuntament de Blanes ha estrenat mascaretes reivindicatives en el marc dels actes per a celebrar el 8M. Sota el lema “Reescriurem la història per un futur en igualtat“, personal d’Acció Social, Joventut i de l’Oficina de l’AMIC han estrenat aquesta setmana les mascaretes.

Enguany, el Dia de la Dona Treballadora s’haurà d’adaptar a les mesures sanitàries per a prevenir la Covid-19. Tot i això, l’Ajuntament de Blanes s’ha adaptat a la pandèmia i ha organitzat actes que s’ajusten als protocols sanitaris. El Servei de Polítiques d’Igualtat d’Acció Social de l’Ajuntament de Blanes, el Departament de Joventut i Nau4-Espai Jove, la Plataforma de Dones i l’Associació de Dones Emprenedores, amb el suport d’altres àrees de govern, entitats i institucions, són els principals promotors d’aquests actes.

Un dels actes en el marc del 8M és l’edició de mascaretes i bolígrafs perquè els utilitzin principalment el personal de l’Ajuntament de Blanes que fa atenció al públic. Les mascaretes, que porten el lema “Reescriurem la història per un futur en igualtat”, s’han presentat aquesta setmana. A l’acte hi ha assistit personal d’Acció Social, Joventut i de l’Oficina de l’AMIC.

Les mascaretes s’han repartit entre el personal que les durà posades; les dones i homes d’Acció Social, el Servei de Polítiques d’Igualtat, l’Oficina de l’AMIC i l’Àrea de Joventut-Participació Ciutadana. A més, tant els bolígrafs com les mascaretes, que protegeixen contra la Covid-19 i són repel·lents als líquids, són de color lila.

El 8M a Blanes

Coincidint amb el Dia Internacional de la Dona Treballadora, el dilluns 8 de març també tindrà lloc una Taula Rodona telemàtica amb el lema “Dones que inspiren, que mouen”. A la taula hi participaran set dones emprenedores amb diferents perfils socials i vivencials. Una altra activitat complementària organitzada amb motiu del 8-M aposta per fer un Facebook oficial del Servei de Polítiques d’Igualtat i Acció Social. La posada en marxa coincidirà amb el Dia Internacional de la Dona.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*