El Consell Comarcal desenvolupa un Pla de reactivació econòmica per a la Selva

Consell Comarcal de la Selva. Foto: laselva360
Consell Comarcal de la Selva. Foto: laselva360

El Consell Comarcal de la Selva està desenvolupant un Pla de reactivació socioeconòmica per a combatre la crisi de la Covid-19 a la Selva. El Consell aposta així per crear un instrument de planificació que ha de recollir les actuacions necessàries en l’àmbit socioeconòmic local.

La crisi sanitària de la pandèmia de Covid-19 ha provocat grans estralls econòmics a la comarca de la Selva. És per això que el Consell Comarcal aposta per un Pla de reactivació econòmica per a combatre la crisi i identificar les actuacions necessàries i urgents. El Pla també aposta per millorar la situació d’ocupabilitat de les persones i la reactivació de les empreses en la seva activitat productiva. Així mateix, ha de permetre identificar les estratègies que permetin definir un model econòmic més resistent a situacions de crisi.

Diagnosi sobre l’afectació real de la crisi a la comarca

La primera fase del Pla és l’elaboració d’una diagnosi sobre l’afectació real de la crisi a la comarca. Paral·lelament, el conseller comarcal de Promoció Econòmica, Eduard Colomé, ha mantingut diverses reunions amb representants de les principals entitats gironines del món empresarial i sindical: PIMEC, FOEG, Cambra de Comerç de Girona, CCOO i UGT. En aquesta mateixa fase, el Consell Comarcal es reunirà amb els ajuntaments de la comarca per a identificar les actuacions necessàries.

L’objectiu de la segona fase és determinar quin ha de ser el pla d’acció per assolir la reactivació econòmica a la comarca de la Selva. Amb tot, el Consell Comarcal participarà també en una taula tècnica organitzada pel Servei de Promoció i Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Girona amb la resta de consells comarcals gironins per posar en comú l’evolució dels diferents plans i detectar possibles estratègies conjuntes.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, finançat pel Servicio Público de Empleo Estatal i cofinançat en un 50% per l’FSE.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*