153 joves de la Selva participen a la 3a edició de Cul Inquiet

El projecte Cul Inquiet del Consell Comarcal de la Selva ha arribat a la 3a edició aquest 2020
El projecte Cul Inquiet del Consell Comarcal de la Selva ha arribat a la 3a edició aquest 2020. Foto: CC Selva

La tercera edició del projecte Cul Inquiet, que organitza el Consell Comarcal de la Selva, ha comptat amb la participació de 153 joves d’una desena de municipis de la comarca. Els participants han pogut introduir-se a aquesta disciplina artística i reflexionar al voltant de què és la cultura per a ells i elles.

L’objectiu del projecte és fomentar la creació cultural entre la joventut a partir d’activitats on les persones participants poden fer un tastet d’una disciplina artística i a l’hora conèixer altres joves amb qui compartir inquietuds i motivacions. Hi han participat joves dels municipis d’Anglès, Arbúcies, Caldes de Malavella, Hostalric, Breda, Riudellots, Sils, Vidreres, Santa Coloma de Farners i Tossa de Mar.

El conseller de Joventut a l’ens comarcal, Joan Antoni Hervias, ha assegurat que la resposta i implicació per part del jovent ha estat positiva: “sens dubte, iniciatives com aquestes ajuden a una major cohesió entre els joves dels municipis selvatans”, ha assegurat Hervias.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*