Ignasi Garcia, Àngela Vinent, Jordi Julià, Ferran Garcia i Àlvar Caixal són els guanyadors dels 57ens Premis Recvll

Premis Recvll Blanes
La presidenta del jurat amb els guanyadors. Foto: Aj. Blanes

Per segon any consecutiu la cerimònia del Premis Recvll de Blanes s’ha hagut de celebrar sense públic per les restriccions de la pandèmia. De fet, aquest diumenge l’Ajuntament ha difòs un vídeo enregistrat prèviament al Santuari del Vilar on es donen a conèixer els guanyadors i guanyadores de la 57 edició dels Premis Recvll d’enguany. A la cerimònia només hi han assistit els guanyadors, els organitzadors, els membres del jurat i els col·laboradors de la revista.

El premi Joaquim Ruyra de Narrativa ha estat per Àngela Vinent Besalduch amb Pati de veïns. El premi Benet Ribas de Poesia se l’ha endut Jordi Julià Garriga amb L’estranya Terra. Pel que fa al Premi Josep Ametllet de Teatre el guanyador ha estat Ignasi Garcia Barba amb L’aprenenta. El premi Salvador Reynaldos de Periodisme l’ha guanyat Àlvar Caixal Mata amb Verdalet i Guardiola, Francesc (Blanes 1914-KL Mauthausen 1941). Per últim, el premi Rafel Cornellà-Joaqum Abril de Retrat Literari ha estat per Ferran Garcia Moreno amb Òpera Creus-

La 57a edició dels Premis Recvll de Blanes han comptat amb la participació de 122 treballs. El jurat ha estat presidit per l’escriptora gironina Maria Mercè Roca.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*