Blanes aprova un pla d’inversions de 30 milions per als propers 3 anys

Façana de l'Ajuntament de Blanes. Foto: Aj. Blanes
Façana de l'Ajuntament de Blanes. Foto: Aj. Blanes

El ple de l’Ajuntament de Blanes ha aprovat per unanimitat un pla d’inversions de 30 milions d’euros que s’haurà d’executar entre aquest 2021 i el 2024. S’hi inclouen algunes reformes urbanístiques integrals a diversos barris i també altres inversions prioritàries pel municipi.

Per una banda, hi ha la reforma de l’avinguda de la Vila de Madrid, situada enmig de la zona turística, i que compta amb un pressupost de 2 milions. També es preveuen reformes urbanístiques als barris 2 i 3 de Valldolig pressupostades amb 2 milions més i en el veïnat de Sa Carbonera, amb 1,5 milions. El pla d’inversions també inclou la construcció d’una nova Prefectura de la Policia Local, que compta amb un pressupost de 4,2 milions d’euros.

D’altres inversions previstes per engegar fins el 2024 són la protecció del jaciment arqueològic dels Padrets amb 250.000 euros i la creació d’una sala cultural polivalent a la planta baixa del Teatre de Blanes, que té una partida prevista de 155.000 euros. L’Ajuntament de Blanes també preveu impulsar un pla de protecció del Delta de la Tordera que volta el milió d’euros.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*