Autoritzats els nous sistemes de gestió de trànsit a l’estació de Caldes

Estació Caldes de Malavella
Estació Caldes de Malavella

El Consell de Ministres ha autoritzat les obres per instal·lar un enclavament de tecnologia electrònica a l’estació de Caldes de Malavella. Les obres permetran posar nous sistemes de gestió del trànsit amb l’objectiu de modernitzar les instal·lacions de seguretat i la implantació d’un Bloqueig Automàtic Banalitzat entre Maçanet-Massanes, Caldes i Girona.

La licitació a través d’Adif dels nous sistemes de gestió de trànsit a Caldes de Malavella ha estat autoritzada aquest dimarts pel Consell de Ministres al Ministeri de Transports. Així, les obres permetran instal·lar un enclavament de tecnologia electrònica i d’última generació a l’estació de Caldes. Les tasques tenen un pressupost de licitació de més de 14 milions d’euros i un termini d’execució de 32 mesos.

L’objectiu dels nous sistemes és modernitzar les instal·lacions de seguretat i la implantació d’un Bloqueig Automàtic Banalitzat (BAB) entre Maçanet-Massanes, Caldes i Girona. El BAB és un sistema que permet la circulació en via doble indistintament per qualsevol de les vies i sentit amb totes les garanties de seguretat. També es preveu la construcció de nous edificis tècnics tant en aquesta estació com a Sils i a Riudellots de la Selva.

A més, s’adaptaran els enclavaments de les estacions col·laterals i a Caldes s’hi col·locarà també un comandament local. En paral·lel, s’instal·laran senyals lluminosos als trajectes i es renovaran els circuits de via per uns de més moderns i amb millors prestacions, entre d’altres.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*