Sant Hilari crea una ruta familiar per buscar ous de Pasqua al municipi

Un nen fent una foto en un codi QR dins de la ruta dels Ous que ha creat l'Ajuntament de Sant Hilari. Foto: ACN - Aleix Freixas
Un nen fent una foto en un codi QR dins de la ruta dels Ous que ha creat l'Ajuntament de Sant Hilari. Foto: ACN - Aleix Freixas

L’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm ha organitzat una ruta pel municipi per a famílies per tal que trobin quinze ous de Pasqua amagats a diversos punts. Entre els participants es farà un concurs per guanyar un lot de productes de proximitat.

La Ruta dels Ous que ha organitzat l’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm arrenca a l’oficina de turisme, on els interessats poden demanar un mapa per saber la ubicació aproximada de cada ou. A partir d’aquí, les famílies hauran de passejar per indrets molt diversos del municipi per completar tota la ruta.

En el moment en què algú arribi al punt on indiqui la ruta, s’haurà de buscar a on és l’ou de Pasqua amagat. Tots ells tenen un codi QR que permet a les famílies escanejar-lo i obtenir una paraula. Cada una de les paraules que hi apareix és clau per participar en el sorteig d’un lot de productes de proximitat que farà l’Ajuntament.

A banda de la Ruta dels Ous, hi ha una altra activitat complementària que és un segon itinerari per les muntanyes. En aquest cas, els interessats hauran de pintar el seu passaport que aconsegueixin a l’oficina de turisme amb els marcadors que hi ha amagats al bosc. Com més requadres tinguin pintats, més possibilitats tenen de guanyar una de les tres cistelles de productes de quilòmetre zero que se sortejaran.

Bona rebuda de la iniciativa

La regidora de Promoció Econòmica de Sant Hilari Sacalm, Marta Sastre ha explicat que la ruta es va activar aquest dissabte amb l’arribada de la Setmana Santa. Aquells qui vulguin participar-hi poden fer-ho fins al dilluns que ve. De moment, però, la iniciativa ha tingut molt bona rebuda. Aquest dimecres ja s’han entregat nous mapes a l’oficina de turisme després que les primeres 150 còpies que l’Ajuntament havia imprès ja s’han esgotat.

A més, hi ha gent que decideix no agafar un mapa físic perquè també està disponible des del mòbil i prefereixen consultar-lo de forma virtual.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*