Els pastissers es mostren optimistes de cara a la venda de mones aquest dilluns

Mones a l'aparador d'una pastisseria de Barcelona
Mones a l'aparador d'una pastisseria de Barcelona. Foto: Eli Don - ACN

Poques hores abans del Dilluns de Pasqua, els pastissers treballen per enllestir l’important volum d’encàrrecs de mones de pasqua que tenen fixat. Les tradicionals mones han aconseguit esquivar la pandèmia del coronavirus -no va ser així l’any passat pel confinament domiciliari- i, malgrat que les restriccions derivades de la pandèmia continuen vigents, són moltes les famílies que no s’han volgut quedar sense aquest dolç tan típic de la Setmana Santa.

Enguany, la xocolata torna a ser la protagonista, acompanyada amb figures de Harry Potter, la Peppa Pig, en Mic, la Patrulla Canina i també jugadors del Barça. El Gremi de Pastisseria de Barcelona es mostra “optimista”.

Tal com ha explicat el seu vicepresident, Pere Camps, malgrat la incertesa derivada de l’obertura, les vendes s’han mantingut amb xifres que freguen les de l’any 2019. Pel que fa a les figures, Camps reconeix que aquest 2021 no han sorgit “noves modes”. “Sempre estan molt relacionades amb el cinema, i com que no hi ha hagut gaires estrenes la canalla ha optat per altres opcions”, ha assenyalat.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*