Els municipis de la Selva cediran espais per la campanya de la vacunació contra la Covid a la població general

Vacunació contra la Covid
Vacunació contra la Covid. Foto: CSMS

Diversos municipis de la Selva cediran espais municipals per afrontar la campanya de vacunació contra la Covid a la població general. A banda dels CAP, a Tossa de Mar es vacunarà a la llar de jubilats i a Lloret de Mar a la Biblioteca i també en un mòdul a part del CAP del Rieral.

A Arbúcies la vacunació es farà al Centre Arts Escèniques Naus Ayats; a Sant Hilari Sacalm al Casa Cultural; a Santa Coloma de Farners al Pavelló Municipal dels Saioners; a Breda al Centre Cívic 1 d’octubre); a Caldes de Malavella al Teatre-Casino i a Riudellots al Casal de Jubilats. Per altra part Riells i Viabrea vacunarà la població general a El Teatro; Vilobí d’Onyar ho farà a Can Roscada i Blanes al local veïnal Mas Enlaire i al local social Mas Borinot.

En d’altres municipis com Sils, Vidreres, Maçanet de la Selva, Anglès i Amer es preveu dur a terme la vacunació als CAP i als consultoris locals.

Des de la direcció de la Regió Sanitària de Girona, a la qual pertany la comarca de la Selva, recorden que no s’ha de trucar ni anar al CAP per demanar hora per la vacunació.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*