Bona ocupació dels establiments turístics de Blanes durant la setmana santa

Aspecte del passeig de Blanes aquest dilluns
Aspecte del passeig de Blanes aquest dilluns. Foto: Aj. Blanes

Els establiments turístics de Blanes que han obert les seves portes durant aquesta setmana santa han tingut un bon nivell d’ocupació. Segons dades que ha facilitat l’Ajuntament, han obert set dels nou càmpings del municipi que han tingut una ocupació que oscil·la entre el 50% i el 70% de la seva capacitat, especialment durant el cap de setmana.

Pel que fa als apartaments turístics han obert 8 dels 15 del municipi blanenc. Tres d’ells han registrat ocupacions d’entre el 80 i el 100%. En els altres quatre, l’ocupació ha anat entre el 65% i 70% i només un ha registrat un 31,3%. En canvi, les xifres d’ocupació en hotels, hostals i pensions són més modestes donat que només han obert cinc d’aquest tipus d’establiments i amb una xifra d’ocupació molt desigual, entre el 44% i el 100%.

Pel que fa a la procedència dels visitants, segons les dades de l’oficina de turisme de Blanes i del punt d’informació d’Els Pins, la major part han estat de l’àrea metropolitana de Barcelona. Tan sols un 3’13% de les consultes que han rebut les oficines les han fet visitants de l’estranger.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*