El confinament comarcal torna a partir d’aquest divendres

Un control dels Mossos d'Esquadra durant el confinament comarcal
Un control dels Mossos d'Esquadra durant el confinament comarcal. Foto: Anna Ferràs - ACN

El Govern preveu tornar al confinament comarcal a partir d’aquest divendres, tot i que la resolució actual havia d’estar vigent fins divendres a la nit. Ara estava permès sortir de la comarca i desplaçar-se per tot el territori de Catalunya sempre i quan es fes dins de la bombolla de convivència.

El número d’ingressats als hospitals i a les UCI per covid va en augment en els darrers dies i les previsions apunten a un empitjorament dels indicadors, amb els efectes que pugui tenir la Setmana Santa. De fet, aquest dimecres ja s’ha notificat un increment de positius, després de dies de xifres més baixes per l’efecte dels festius.

De moment el Govern ha aprovat tornar al confinament comarcal i manté per ara la resta de mesures davant de la covid-19. El confinament comarcal entrarà en vigor la mitjanit de dijous a divendres i durarà d’entrada fins el dilluns 19 d’abril. La consellera de Salut, Alba Vergés, ha dit que la resposta és “obligada” davant l’augment de casos i que les mesures són les més “acurades, justes i imprescindibles” possibles. En els propers dies, les autoritats polítiques i sanitàries analitzaran l’evolució de la pandèmia i prendran les decisions “necessàries” per si calgués revisar més restriccions.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*