La Carla Casals i l’Eloi Pérez, de Breda són la pubilla i l’hereu de la Selva 2021

Acte de proclamació de la pubilla i hereu de la Selva 2021
Acte de proclamació de la pubilla i hereu de la Selva 2021. Foto: CC Selva

El Teatre La Societat de Maçanet de la Selva ha acollit aquest dissabte la cerimònia de proclamació de la nova pubilla i el nou hereu de la comarca de la Selva d’aquest 2021. Són la Carla Casals, de Vidreres i l’Eloi Pérez, de Breda. El certamen ha arribat enguany a la vuitena edició.

L’acte ha comptat amb la presència de pubilles i hereus vinguts d’arreu del territori, entre els quals l’hereu i la pubilla de Catalunya, la pubilla de les comarques gironines i també representants dels pobles veïns. L’acte ha estat presidit per l’alcaldessa de Maçanet de la Selva, Natàlia Figueras; i el president de Foment de les Tradicions Catalanes, Gil Vilarrasa. També hi ha assistit l’alcaldessa d’Amer, Maria Rosa Vilà; l’alcalde de Vidreres, Jordi Camps i la regidora Elisabet Vilamala.

La proclamació de l’hereu i la pubilla comarcal s’ha fet pública aquest dissabte 1 de maig en el marc de la Fira de la Pagesia i l’Artesania de Maçanet de la Selva, si bé la major part dels actes s’han postposat pel proper cap de setmana.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*