El Consell Comarcal impulsa el projecte “Covid19: la revolució digital també a la microempresa”

Les compres online han augmentat significativament a causa de la pandèmia de Covid-19. Foto: pixabay
Les compres online han augmentat significativament a causa de la pandèmia de Covid-19. Foto: pixabay

El Consell Comarcal de la Selva ha impulsat el projecte “Covid-19: la revolució digital també a la microempresa”. Aquesta iniciativa té per objectiu acompanyar els petits empresaris de la comarca en aquest procés de transformació digital en temps de Covid-19.

La pandèmia de Covid-19 ha accelerat el procés de transformació digital, que també afecta les microempreses. El desconeixement per a utilitzar aplicacions com Whatsapp Business o Google My Business els pot fer oportunitats de millorar la relació amb els seus clients. A més, els nous hàbits de compra dels consumidors durant aquest darrer any, en què la mobilitat ha quedat molt reduïda, han fet augmentar la compra en línia.

És per això que el Consell Comarcal de la Selva ha impulsat el projecte “Covid-19: la revolució digital també a la microempresa” amb l’objectiu d’ajudar aquestes empreses a apostar per la transformació digital. El conseller d’Ocupació al Consell Comarcal de la Selva, Eduard Colomé, ha explicat que des de l’ens selvatà van veure amb molt bons ulls posar en marxa un projecte d’aquestes característiques per l’elevat nombre de microempreses a la Selva. En aquest sentit, Colomé ha assegurat: “Ara més que mai des de les administracions hem d’estar al costat dels nostres comerços i de les nostres empreses”.

Tallers formatius i assessoraments personalitzats

El projecte es planteja en dues fases diferenciades, que es replicaran en cadascun dels 11 municipis de la comarca de la Selva on desenvoluparà (Breda, Caldes de Malavella, Hostalric, la Cellera de Ter, Maçanet de la Selva, Sant Hilari Sacalm, Santa Coloma de Farners, Riudarenes, Sils, Tossa de Mar i Vidreres). D’entrada, s’organitzaran 2 tallers de formació grupals a cada municipi sobre com la revolució digital afecta les pimes. Posteriorment, i una vegada finalitzats els tallers, a les microempreses participants se’ls oferirà un assessorament personalitzat per tal d’elaborar un pla estratègic amb cadascuna d’elles.

Amb tot, el projecte inclou 22 tallers formatius i 135 assessoraments personalitzats a microempreses de la comarca de la Selva. Aquesta  iniciativa compta amb el finançament de la Diputació de Girona i es farà entre els mesos de maig i novembre d’aquest any 2021.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*