19 pacients amb coronavirus ingressats a l’Hospital de Blanes

Hospital Comarcal de la Selva
Hospital Comarcal de la Selva

Les últimes dades facilitades per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva indiquen que aquest dilluns no s’ha registrat cap defunció per coronavirus a l’Hospital de Blanes. Tampoc s’ha produït cap alta però sí un nou ingrés per aquesta malaltia, amb la qual cosa la xifra total de pacients ingressats per coronavirus en aquest centre ara és de 19 persones.

El nombre total de sanitaris positius és de 60, malgrat que aquesta xifra inclou tots els centres que gestiona la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Són 5 professionals menys dels que hi havia diumenge. Pel que fa als centres sociosanitaris que gestiona la Corporació a Blanes i Lloret (Asil Sant Jaume i sociosanitari de Lloret) de moment no hi ha hagut canvis.

A la Regió Sanitària de Girona -a la que pertany l’Hospital de Blanes i que inclou set comarques- hi ha 514 persones ingressades per coronavirus, 69 d’elles en estat greu.

Els professionals sanitaris confirmats per coronavirus és de 403 i les altes hospitalàries acumulades que s’han produït en els hospitals de la Regió és de 1.209.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*