4 morts per coronavirus i 5 casos nous a l’Hospital de Blanes

Hospital Comarcal de la Selva
Hospital Comarcal de la Selva

Les dades de les últimes hores facilitades per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva parlen de quatre persones mortes per coronavirus a l’Hospital de Blanes i cinc nous casos positius en aquest centre. Aquest diumenge també s’ha registrat una alta i un trasllat a un altre centre. Actualment, el nombre total d’hospitalitzats per aquesta malaltia a l’Hospital de Blanes arriba als 35 pacients.

D’altra banda, amb relació al nombre de professionals sanitaris afectats la xifra s’eleva a un total de 81 persones, però aquí també s’inclouen els professionals de l’Hospital de Calella, gestionat per la Corporació.

A la Regió Sanitària de Girona -a la que pertany l’Hospital de Blanes i que inclou set comarques- el nombre de casos confirmats per coronavirus és de 742 d’acord amb les dades publicades al web de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQUAS). El nombre de persones ingressades en estat greu és de 104. Els professionals sanitaris confirmats per coronavirus és de 408.

A la Regió Sanitària de Girona s’han registrat avui 7 noves defuncions per Covid-19, amb un total de 66 persones mortes. El nombre d’altes hospitalàries acumulades que s’han produït en els hospitals de la Regió és de 139.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*