4 noves altes i una defunció per coronavirus a l’Hospital de Blanes en les darreres hores

Hospital Comarcal de la Selva
Hospital Comarcal de la Selva

Les darreres dades facilitades aquest dilluns al vespre per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva parlen de quatre altes a pacients que estaven ingressats per coronavirus a l’Hospital de Blanes. En les darreres hores també s’ha registrat una nova defunció per aquesta malaltia i no hi hagut cap cas nou.  Ara hi ha ingressades 27 persones per coronavirus en aquest centre, cinc menys que el cap de setmana.

D’altra banda, amb relació al nombre de professionals sanitaris positius del conjunt de centres sanitaris de la Corporació -inclou els hospitals de Blanes i Calella- és de 89, els mateixos que en les darreres 24 hores.

A la Regió Sanitària de Girona -a la que pertany l’Hospital de Blanes i que inclou set comarques- el nombre de casos confirmats per coronavirus és de 2.328 d’acord amb les dades publicades al web de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQUAS), 62 més que en l’actualització anterior.

El nombre de persones ingressades en estat greu és de 77 i el total de persones hospitalitzades és de 573. Els professionals sanitaris confirmats per coronavirus és de 508.

A la Regió Sanitària Girona s’han registrat avui 21 noves defuncions amb Covid-19, amb un total de 295 persones mortes.

En darrer terme el nombre d’altes hospitalàries acumulades que s’han produït en els hospitals de la Regió és de 882.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*