Accident de dos camions a l’AP-7, a Maçanet de la Selva

Bombers treballant a l'accident de dos camions a l'AP7. Foto: Bombers
Bombers treballant a l'accident de dos camions a l'AP7. Foto: Bombers

Dos camions han patit un accident a última hora d’aquest dimarts a l’autopista AP-7 al seu pas pel terme municipal de Maçanet de la Selva. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, un camió que transportava formol -un fort desinfectant- ha envestit per darrere un altre que es trobava aturat al voral de la via. El camió envestit anava carregat amb sacs de ceràmica esmaltada. No hi ha hagut ferits.

Els Bombers confirmen que no hi ha hagut fuita de formol i han donat suport en el transvassament d’aquesta substància cap un altre vehicle i en el canvi de rodes del camió envestit, que s’han hagut de canviar a conseqüència de la topada.

L’accident ha provocat el tall de dos carrils de l’autopista en sentit Girona . A hores d’ara els vehicles ja s’han retirat i s’ha reobert el trànsit als dos carrils tallats.

Protecció Civil ha activat en fase de prealerta el Pla especial d’emergències per accidents en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril. Amb la finalització de l’emergència el Pla s’ha desactivat.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*