Agredeixen i retenen a casa seva una dona de 80 anys, a Santa Coloma

Santa Coloma de Farners
Santa Coloma de Farners

Una dona de 80 anys va ser agredida i retinguda durant 40 minuts per tres homes a casa seva, al centre de Santa Coloma de Farners, la matinada del dissabte passat segons avança el diari La Vanguardia.

Els assaltants es van endur 40 euros i unes joies que la dona guardava a casa seva. Dos d’ells van regirar la vivenda mentre l’altre es va quedar tota l’estona al costat de la dona propinant-li cops per intentar que els expliqués on guardava diners i joies. La dona va necessitar atenció hospitalària per les ferides provocades pels assaltants.

Dies abans es va produir un altre incident al mateix carrer, segons recull el mateix diari. En aquest cas una dona, també d’avançada edat, va obrir la porta a una dona que deia que volia comprovar si el seu canari que s’havia escapolit era al seu pati. La dona, confiada, la va deixar passar mentre que un home que anava amb ella es va fer amb una cartera que hi havia al menjador. Moments abans, la dona havia anat a treure 500 euros del caixer automàtic amb el seu marit. I els lladres ho sabien.

 

 

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*