L’Ajuntament de Blanes dóna 30 dies al Càmping Blanc d’Eivissa per desallotjar la zona que ha de precintar

Camping Blanc dEivissa de Blanes. Foto: Ajuntament de Blanes
Camping Blanc dEivissa de Blanes. Foto: Ajuntament de Blanes

L’àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament de Blanes ha emès un decret pel qual dóna 30 dies hàbils -45 dies naturals comptant caps de setmana i festius- perquè es faci efectiu el desallotjament de la zona del càmping Blanc d’Eivissa que el consistori ha de precintar per una ampliació il·legal feta fa anys.

Inicialment, l’ordre de precinte s’havia d’executar avui 22 de novembre però els representants dels propietaris del càmping van demanar una pròrroga de tres mesos per poder retirar tot el material de la zona. El consistori blanenc ha estimat en part la petició dels propietaris i els ha concedit una pròrroga de 30 dies hàbils que, amb els caps de setmana i festius, es transformen en 45 dies naturals.

Segons expliquen des de l’Ajuntament en una nota de premsa “la decisió s’ha pres per facilitar el desmantellament del gran volum de material que hi ha, i per no perjudicar els clients de l’establiment, que no tenen res a veure en l’afer”.

L’octubre passat l’Ajuntament va emetre una ordre de tancament per una ampliació il·legal que el Càmping Blanc d’Eivissa de Blanes va portar a terme. Aquesta ordre establia el 21 de novembre com a data límit per al desallotjament i el 22 de novembre per al precinte de la zona. Ara no s’haurà d’executar perquè els propietaris han acceptar la pròrroga de 30 dies hàbils, segons el consistori.

Per la seva part, uns 300 clients del càmping es van manifestar a principis de novembre davant de l’Ajuntament per protestar per l’ordre de tancament. Reclamaven quedar-se a l’establiment ja que, segons ells, desconeixien el problema i, a més, les parcel·les que tenen llogades es troben precisament a la zona que s’ha de desmantellar.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*