Alerta del Pla Procicat per les altes temperatures i el risc d’incendis

Termòmetre
Termòmetre

Protecció Civil ha activat l’alerta del Pla Procicat per les altes temperatures que s’assoliran aquest dijous i aquest divendres a tot el país.

Les temperatures a la comarca de la Selva seran extremes aquest dijous. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, Meteocat, la temperatura màxima a Santa Coloma de Farners a les hores centrals del dia arribarà als 39 graus. A Blanes, en canvi el valor màxim serà de 29 graus però la xafogor serà la protagonista.

Per altra part, la comarca de la Selva es troba avui en alerta pel risc d’incendis, que és molt alt a bona part del país.
Davant les onades de calor la Generalitat de Catalunya recomana hidratar-se amb freqüència i fer àpats lleugers. També es recomana tenir cura de la mainada i de la gent gran per tal que beguin sovint i no surtin en hores de més sol. Per altra part, des de la Generalitat es recorda que és convenient passar temps en zones climatitzades si no es disposa de ventilador o aire condicionat i pel que fa a les mascotes és important hidratar-les i no passejar-les en les hores de més calor.

Podeu consultar els consells d’autoprotecció per onada de calor en aquest enllaç.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*