Aquest diumenge se celebra la 31a cursa Mar i Murtra de Blanes

Sortida de la cursa Mar i Murtra de Blanes. Foto: Joaquim Llorens i Garangou
Sortida de la cursa Mar i Murtra de Blanes. Foto: Joaquim Llorens i Garangou

La històrica cursa Mar i Murtra de Blanes arriba aquest diumenge a la 31a edició. La prova, organitza pel Grup Fondistes Blanes té dos recorreguts diferents: 20 i 10 quilòmetres. En total la prova pot assumir 950 participants i la major part dels dorsals disponibles són per la prova més veterana, la de 20 quilòmetres.

La cursa Mar i Murtra té fama de “trencacames”, ja que combina asfalt i camins de terra, dels quals alguns són planers però altres presenten fortes pujades i baixades. El punt de sortida i arribada és el Passeig de Mar de Blanes i el recorregut de la prova més llarga arriba fins al Delta de la Tordera, voreja la ribera del riu i segueix en direcció a la Ciutat Esportiva. Allà continua pel bosc d’en Rabassa, el Turó de Muntells, el Santuari del Vilar i la  tornada es fa per camins forestals per entrar de nou al nucli urbà pel pont de Mas Borinot.

Per la seva banda, el recorregut de la prova de 10 quilòmetres és totalment pla i voreja tot el Passeig de S’Abanell. S’endinsa pels terrenys del costat de la Tordera i els càmpings i enllaça amb el punt de bifurcació per arribar al lloc de confluència de la sortida.

La celebració aquest diumenge de la Cursa Mar i Murtra també serveis per donar el tret de sortida de la nova edició de la marca de turisme esportiu i familiar Blanes x Runners, un projecte conjunt del Grup Fondistes Blanes, el Centre Excursionista, el Club Triatló i l’Ajuntament. La iniciativa es va posar en marxa l’any 2015 amb l’objectiu de promocionar la vila com un dels territoris més idonis per als corredors.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*