Arbúcies es personarà com acusació en els casos d’agressió sexual

No es No
No es No

L’Ajuntament d’Arbúcies ha anunciat que es personarà com a part acusatòria en els casos d’agressió sexual o violència de gènere dels quals tingui constància via denúncia policial. És el cas d’almenys una denúncia que aquesta setmana ja s’ha presentat als jutjats arrel d’un cas d’assetjament ocorregut en les darreres festes de les Enramades.

En un comunicat, el tinent d’alcalde Jaume Salmeron diu que el consistori tindrà “tolerància zero amb les agressions, l’assetjament i la violència de gènere” i que l’Ajuntament “vol fer un pas més per erradicar aquestes conductes al municipi. L’agressor ens trobarà sempre davant seu”, ha dit.

Les àrees d’Igualtat i Atenció a les Persones de l’Ajuntament d’Arbúcies han tancat aquesta setmana el protocol d’actuació davant de denúncies presentades per ciutadanes del municipi en referència per assetjament, agressions sexuals o violència de gènere.

L’Ajuntament també remaca que aquest protocol d’actuació és extensiu a persones del col·lectiu LGTBI que per la seva orientació sexual pateixi assetjament o violència. L’Ajuntament arbucienc ha manifestat que són “implacables amb conductes discriminatòries, agressives o coactives per raó de gènere o orientació sexual “.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*